Lets get lost..
Together!

Ron & Alie

Een power couple op zoek naar kansen en mogelijkheden! In het dagelijks leven kraanmachinist en bouwkundige, maar altijd opzoek naar nieuwe ideeën die dan soms ook volledig uitgewerkt worden! 

Boutique yurt 'Puck' is er eentje van, een idyllisch plekje gelegen op een volledig eigen terrein op het Friese platteland bij onze woonboerderij. Het gehele jaar te boeken! 

Ook in de herfst en winter, je zult denken waarom ook deze tijd? Omdat dit ook heerlijke seizoenen zijn. Het gure weer, dikke badjas aan, knisperend haardvuur binnen en bij helder weer toch ook buiten de vuurkorf aan, de knusheid en de gezelligheid van de feestdagen. 

Volledig onthaasten doe je bij ons, daar zorgen wij voor! We hebben aan alles voor jullie gedacht. 

Place to be 

Onthaasten in de grootste zin van het woord!
Kom binnen in onze boutique yurt 'Puck'. Waar het haardvuur staat te knisperen met een koffie/thee corner, de badjassen klaarhangen, compacte sanitaire voorziening en een hottub bij te boeken is.

Overnachten heeft een prijs van €140.- per nacht. Dit is inclusief een ontbijt, handdoeken, bedlinnen, badjassen, haardhout, onbeperkt koffie/thee en een welkomst bubbel met wat lekkers. Voor extra opties lees je even verder!

Boeken doe je voor minimaal 2 nachten, omdat je dan pas volledig af kan schakelen en kan genieten van de rust om je heen. Nog een aantal nachten langer blijven en genieten van al het moois uit de omgeving kan natuurlijk altijd.

Het ontbijt staat voor je klaar in de koelkast. Dit bestaat uit fries suikerbrood en lokale yoghurt, keuze uit een diversiteit van muesli's en vers fruit. Waarbij honing, agave siroop, lijnzaad en chiazaad toegevoegd kan worden. Ook staan er 2 verschillende verse smoothie/sappen klaar met koffie, en thee. Voldoende om je dag mee te beginnen! 

What to do?


Buiten afschakelen en even helemaal niets moeten. Onze woonboerderij is gelegen aan wandel en fiets routes die langs de leukste (eet)plekjes komen! Gelegenheden in het buitengebied kun je, ook met je hond, alle kanten op! Tevens kun je een massage bij je verblijf bij boeken.

In de yurt ligt een boekje met onze favoriete hotspots in de omgeving. Waarbij ook een lijstje te vinden is met eet- en drink gelegenheden, shop mogelijkheden, leuke winkeltjes en plekjes die je gezien moet hebben!


Opties

  • Kids (2/10 jaar) €30.- per kind per nacht. Plek voor max 2 kinderen!

       Incl. kinderbed, beddengoed,    
       handdoeken, kinderontbijt en    
       flesje kinder champagne.

  • Hond €25.- per nacht 

        Incl. water- en voerbak

  • (Duo)ontspanningsmassage 60min €65.- p.p. 
  • Hotstone massage (m.u.v. juni t/m september) 70 min  €75.- p.p. 
The most beautiful things in life are not things.
They're people and places, memories and pictures. 
They're feelings and moments with smiles and laughter.